• E-mail: info@banderium.sk
 • Tel.: +421357730156
 • A szobákat az érkezés napján 14:00 órától lehet elfoglalni. A szállásra bejelentkezni a szálloda recepcióján lehet, legkésőbb 18:00 óráig. Amennyiben a vendég előre nem jelenti a későbbi érkezést /18:00 óra utáni bejelentkezés a hotel fenntartja a szoba újbóli eladásának jogát.

  Foglaláshoz hitelkártya számra van szükség a lejárati dátummal. A kártyát a hotel nem terheli meg, csak abban az esetben, ha nem mondja vissza foglalását 2 nappal az érkezés előtt, illetve az elmulasztott minibár fogyasztás esetén.

  A szobát a távozás napján 11:00 óráig kell elhagyni. A vendég köteles a szálloda recepcióján kijelentkezni. Amennyiben a vendég nem hagyja el 11:00 óráig a szobát, Szolgáltatónak jogában áll felárat számolni. A vendég a szankció kifizetése után sem jogosult a szoba további használatára.

  A szállásár nem tartalmazza  Komárom város idegenforgalmi illetékét és a reggelit.

  Térítés ellenében vendégeink az őrzött parkolót is használhatják  15 €/gépkocsi/éj áron, valamint a szálloda éttermében étkezést /reggeli, ebéd, vacsora/ is igényelhetnek az aktuális áraink szerint.

  Az étterem nyitvatartási ideje:

  hétköznap 07:00 – 21.00 óráig

  hétvégén 8:00 – 21:00 óráig

  Lemondási feltételek

  2 nappal az érkezést megelőzően 100% díjat számolunk fel.

  1. Vendégeink az esetleges okozott károkért saját maguk felelnek. Az esetleges károkat a kijelentkezéskor teljes összegben kötelesek megtéríteni.
  2. A talált tárgyakat írásos kérvény alapján postázzuk. A postaköltség a vendéget terheli. A talált tárgyakat legfeljebb 1 hónapig tároljuk.
  3. Vendégeink ittlétének további feltételeit a Szállásrend és a termálfürdőre érvényes Látogatási rend szabályozza, amely a Hotel Banderium*** minden vendégére érvényes, kivétel nélkül.
  4. Amennyiben ezen feltételek bármely pontja elveszítené érvényességét, vagy módosítást igényelne, ez nem befolyásolja a többi pont érvényességét.
  5. Szolgáltató nem felel az ittlét alatt keletkező esetleges sérülésekért vagy balesetekért, kivétel, ha súlyos felelőtlenségből eredendően vagy szándékosan okozta azokat.
  6. A szállóhelyről kiutasítható azon elszállásolt vendég, aki a személyzet figyelmeztetése ellenére megsérti a szállásrendet, az éjjeli csendrendeletet vagy egyéb előírásokat illetve nem megfelelő viselkedésével veszélyeztet vagy felháborít másokat. Kiutasítás esetén a fel nem használt szállásérték és/vagy egyéb kártérítés a vendég részéről nem igényelhető. Amennyiben a kiutasított vendég megtagadja a személyzet utasításait és nem hagyja el a szálloda területét, a szállásadó a rendvédelmi szerveket hívhatja segítségül.